Speelse kinderkamer

Deze zolderkamer is een speelse kinderkamer geworden met riante opbergruimte. Aan ieder detail is gedacht.

Het bed is perfect voor kleine kinderen. De opstaande rand biedt voldoende geborgenheid en voorkomt dat jouw zoon of dochter uit bed valt. Het trapje vinden kinderen fantastisch om op te klimmen. Vanuit bed wordt een boek uitgezocht in de daarvoor gecreëerde vakken.
De hoge kast is afgewerkt met een strak kader met daarbinnen een magnetisch krijtbord. In de kast is voldoende ruimte voor meerdere legplanken en voor één of twee roedes om kleding op te hangen. De deur is gemaakt van mdf en de binnenkast van gemelamineerd spaanplaat.
De vensterbank is vernieuwd en ook van antraciet gemelamineerd spaanplaat gemaakt, net als de bedranden en het (werk)blad van de riante kast. Voor de allerkleinste kan dit fungeren als commode. De kast heeft – naast een brede ruimte met legplank – drie geïntegreerde laden om spullen makkelijk te organiseren en snel bij de hand te hebben. De deuren hebben een landelijk plankeffect. Met de greeplijst daarachter geeft dat een moderne uitstraling.
Deze kamer is een rustig geheel geworden met groot kinderbed en veel bergruimte. Ook is er voldoende ruimte over om te spelen. Dit maakt deze zolderkamer een heerlijke slaap- en speelkamer!

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?