Werkwijze

Hoe mooi is het om jouw eigen, unieke meubel of keuken in huis te hebben? Een roomdivider, gangkast, inloopkast, dressoir of keuken dat niemand anders heeft? Jouw meubel dat tot stand is gekomen aan de hand van jouw wensen? Met oog voor smaakmakend design en passend interieur is Hout, sfeer & meer degene om jou hierbij te helpen. Ben je benieuwd naar het proces van het begin tot het eind? Maak hieronder kennis met mijn persoonlijke werkwijze.

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Sfeer proeven en persoonlijk kennismaken bij jou thuis.

Om jouw droommeubel te realiseren, kom ik eerst bij je thuis voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Ik proef de sfeer en verdiep mij in het gevoel voor kleur en stijl. Vervolgens inventariseren we samen de wensen, passend binnen jouw leefpatroon. De kennismaking wordt afgesloten met het bestuderen van de ruimte. Waar komt het meubel of keuken? Ik neem alle maten op en maak foto’s.

ONTWERP OP MAAT

Creatief en uniek. Precies wat jij wilt!

Na het eerste bezoek maak ik op basis van jouw ideeën en wensen een 3D ontwerp. Ik ontwerp het meubel zo uniek mogelijk, met oog voor detail en functionaliteit. Uiteraard aan de hand van jouw wensen, persoonlijke smaak, woonsituatie en budget. Wanneer het volledig op maat gemaakte meubelontwerp is goedgekeurd, wordt gestart met het realiseren van het ontwerp. Samen spreken we af wanneer we het meubel of de keuken komen plaatsen bij je thuis.

UITVOERING & OPLEVERING

Tijd om te genieten van jouw unieke meubel.

Binnen de fase uitvoering werk ik uitsluitend met verschillende, kwalitatief hoogwaardige producten. Denk bijvoorbeeld aan houtsoorten als eiken, noten, zebrano, essen, beuken of wengé. Ook maak ik veel gebruik van materialen als (gefineerd) mdf, spaanplaat, multiplex en (roestvrij)staal. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk met verf, olie en lak. Tijdens het maakproces houd ik je regelmatig op de hoogte via whatsapp met onder andere foto’s. Wanneer het meubel klaar is voor levering, kom ik het bij je thuis plaatsen. Uiteraard supernetjes afgewerkt! Klaar om te genieten van jouw meubel of keuken?

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?