Complete slaapkamer mét inloopkast

Deze slaapkamerset bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes, ruime garderobe, praktisch dressoir en – last but not least – een inloopkast met bijpassende spiegelomlijsting.

Amerikaans noten
De slaapkamermeubels zijn gemaakt van gefineerd Amerikaans noten, afgewerkt met een olie. De rode deuren en ladefronten zijn gemaakt van mdf en in de gewenste kleur gespoten. De zijdeglans lak geeft een luxe uitstraling.

Overige materiaalkeuzes
De binnenkast van de garderobe is gemaakt van het ijzersterke berkenmultiplex en voorzien van legplanken en een hanggedeelte (roede). De inloopkast is gemaakt van muisgrijs gemelamineerd spaanplaat. De ladefronten zijn gemaakt van massief Amerikaans noten. De houtnerven van de twee ladeblokken sluiten naadloos op elkaar aan.

Eén stijl
Door alles in dezelfde stijl – dus ook het bed met nachtkastjes met lades, het slaapkamerdressoir met open vak en twee kastdeurtjes en de spiegel – straalt de kamer rust uit én biedt het voldoende ruimte om diverse rode details in de aankleding van de slaapkamer te verwerken.

Strakke afwerking
Zowel de garderobe als inloopkast zijn strak afgewerkt van vloer tot plafond. Geen centimeter is onbenut.

Interesse?
Interesse in een complete slaapkamerrenovatie? Neem dan eens een kijkje bij deze en deze kinderkamer. Of alleen op zoek naar een inloopkast? Kijk dan ook eens hier.

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?