Zolderkast in trendkleur

De zolderruimte en eveneens doorloop naar het dakterras was altijd rommelig. Naast de wasmachine en droger, staan daar de strijkplank, skispullen en bakken met speelgoed. Ook hangt er een radiator en een omvormer voor de zonnepanelen. Daar is niks meer van te zien!

Zonder schaamte en met plezier worden nu gasten uitgenodigd op het dakterras en zelfs de was doen is – mede dankzij de uittrekplank – geen vervelende huishoudelijke klus meer voor deze klant uit Utrecht.

Trendkleuren
De deuren zijn gemaakt van meubelpanelen in de trendkleur ‘Fjordgroen’. Voor de binnenkasten is gekozen voor de basiskleur ‘Monumentgrijs’.

Door de combinatie van een innovatieve lasertechniek en kwalitatief hoogwaardig materiaal, hebben de meubelpanelen een luxe uitstraling. Zo is o.a. de voeg tussen het ABS-kantenband en het gemelamineerde spaanplaat nauwelijks zichtbaar.

Meer zien?
Wil je meer projecten zien waarin de wasmachine en droger keurig zijn weggewerkt en een riante bergruimte is gecreëerd? Bekijk dan eens deze bijkeuken. En/of vind je het leuk om te zien wat wij nog meer voor deze klant hebben gemaakt? Bekijk dan dit audiomeubel.

 

Alle afspraken worden keurig nagekomen. Tussentijds zijn we goed op de hoogte gehouden. Zeer behulpzaam, kundig en adviserend in de keuze en kleurstelling van materiaal. Montage verliep goed en dankzij goede voorbereiding zo gerealiseerd. Kortom, Cornelis is een goede vakman en heeft een puik stuk werk afgeleverd.
Harold & Patricia (Utrecht)

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?