Riante bijkeuken

Deze riante bijkeuken is van alle gemakken voorzien. Iedere centimeter wordt maximaal benut.

Uitdaging
Barry en Yvon verbouwde de schilderswinkel van zijn ouders tot een gelijkvloers woonhuis. Omdat er geen beschikking is over een zolder/vliering, is gezocht naar een manier om de ruimte maximaal te benutten.

Multifunctioneel
De bijkeuken is een multifunctionele ruimte geworden, waarin niet alleen de CV-ketel is weggewerkt. Ook bevindt in deze ruimte zich een werkblad met spoelbak, een wasmachine en droger, prullenbakken voor het huisvuil en specifieke mogelijkheden voor het bergen van onder andere de strijkplank, stofzuiger en kerstspullen.

Bij het openen van de kast onder de wasmachine en droger opent zich een lade met een legplank, waarop de wasmand gezet kan worden. De hoogte hiervan is ergonomisch verantwoord.

Design materiaal
De deuren zijn gemaakt van gefineerd mdf met 1 mm ‘echt eiken’ en zijn greeploos. Het geheel is afgewerkt met een witte monocoat. Deze combinatie geeft de bergruimte een ‘luchtige uitstraling’. De binnenkasten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig spaanplaat in de kleur onyxgrijs. Het werkblad is van natuursteen.

Meer zien?
Wil je meer maatwerkmeubels zien voor deze voormalig schilderswinkel? Binnenkort voeg ik ook de gangkasten en roomdivider toe aan mijn portfolio.

Cornelis heeft met zijn nauwkeurigheid en oog voor detail prachtig maatwerk bij ons geleverd. Iemand met passie voor het vak en dat straalt er vanaf!
Barry & Yvon (Harmelen)

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?