Moderne roomdivider

Deze moderne roomdivider sluit perfect aan op de woonwensen van mijn klant binnen de mogelijkheden van het huis.

Sfeer en samenhang
Marc en Sandra verhuisden met hun twee kinderen naar een nieuwbouwproject in Woudenberg. Om in de riante leefruimte knusse woonruimtes te creëren en toch ook de verbinding te behouden tussen de woonkamer en keuken, is gekozen voor een roomdivider. Ook een constructiepaal die middenin de ruimte stond is tactvol verwerkt.

Multifunctioneel
De roomdivider is multifunctioneel. Aan de keukenkant zie je een zitgedeelte, exact in het verlengde van de keukentafel. Er is voldoende functionele bergruimte gecreëerd. Er zijn vakken op maat voor de speakers én de kast biedt mogelijkheden om de ruimte sfeervol en persoonlijk in te richten.

Ontwerpdetails
De terugliggende vakken en de verschillende dieptes van de kasten, zorgen voor een uniek geheel.

Materiaalkeuze
De kast is gemaakt van mdf en afgelakt met een witte zijdeglans verf. De eiken vakken zijn afgewerkt met een skylt-lak. De binnenkastjes zijn gemaakt van wit lasertech spaanplaat, wat een stijlvolle uitstraling heeft.

Elektra en verlichting
In de kast is diverse elektra verwerkt, waarin op subtiele wijze telefoons en tablets kunnen worden opgeborgen en opgeladen. Ook zijn de open vakken voorzien van led-verlichting: strakke witte spots van Philips hue.

Meer inspiratie?
Binnenkort plaats ik nog een unieke roomdivider op mijn website. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Door Cornelis zijn werk zowel licht, geluid, gezelligheid en een mooi meubel in ons nieuwe huis!
Marc & Sandra (Woudenberg)

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?