Moderne keuken in unieke opstelling

Keuken in T-opstelling met strakke en warme uitstraling door combinatie van hoogglans witte deuren en notenhouten lades en accenten.

Deze keuken in T-opstelling heeft een strakke en tegelijkertijd warme uitstraling.

Dit is gerealiseerd doordat de witte fronten zijn gemaakt van mdf en door een spuiterij met hoge kwaliteit zijn afgewerkt. Het voordeel van spuitwerk ten opzichte van verven is dat het een gladder en daarmee strakker resultaat geeft. Ook is spuitwerk ‘harder’, waardoor het krasbestendiger is.

Het geoliede notenhout is fineerhout. Dit betekent dat het een dunne laag écht hout is die verlijmd is op mdf. Het geeft dezelfde stoere uitstraling als massief hout met als voordeel dat het minder krimpt/uitzet en het materiaal minder zwaar is. Hierdoor behoudt de keuken op de langer termijn ook de perfect afgewerkte uitstraling. En niet onbelangrijk: fineer is goedkoper in aanschaf.

De lades en fronten zijn greeploos met daarachter een greeplijst van roestvrijstaal (rvs). Ook is gekozen voor een onderbouw spoelbak. Beide geeft wederom de gewenste strakke uitstraling. Ander voordeel van de onderbouw spoelbak is dat het bruikbare oppervlak van het werkblad wordt vergroot en het gemakkelijk is om schoon te maken.

De hoogglans witte planken voor diverse keukenaccessoires, met de notenhouten achterwand en inbouwspots, geeft deze keuken ook een warme en gezellige uitstraling.

Cornelis is een echte vakman. Hij heeft originele en praktische ideeën en zijn afwerking is erg mooi.
Mariana & Jan-Willem (Harmelen)

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?