Audiomeubel

Dit moderne audiomeubel is speciaal ontworpen voor onze klant uit Utrecht. Dit vanwege specifieke wensen voor de uitstraling van het meubel in combinatie met de benodigde kastruimte voor hun audioapparatuur.

Praktisch design
Dit audiomeubel is 3 meter lang, 60 cm diep en 54 cm hoog. Deze afmetingen passen perfect bij de woonruimte én de audioapparatuur. Zo zit links een deur met binnenkast voor de subwoofer. Daarnaast bevinden zich twee klepkasten voor de rest van de apparatuur. De rechterkant van het meubel heeft vier deuren, met daarachter twee kasten met ieder één legplank, te gebruiken als opbergruimte.

Materiaalkeuze
De romp is gemaakt van mdf met 1mm ‘echt eiken’ gefineerd en afgewerkt met een ‘smoke 5%’ monocoat-olie. De houtnerf loopt door over de volle lengte van het meubel voor een strakke uitstraling.

De fronten zijn gemaakt van vochtbestendig mdf en afgewerkt met een zijdeglans lak (RAL 9010).

Zaagsneden
In de fronten zijn om de 4 cm zaagsneden gemaakt voor een unieke uitstraling van het meubel.

Wil je meer toepassingsmogelijkheden zien van het gebruik van zaagsneden? Bekijk dan ook deze buffetkast of deze gangkast.

Alle afspraken worden keurig nagekomen. Tussentijds zijn we goed op de hoogte gehouden. Zeer behulpzaam, kundig en adviserend in de keuze en kleurstelling van materiaal. Montage verliep goed en dankzij goede voorbereiding zo gerealiseerd. Kortom, Cornelis is een goede vakman en heeft een puik stuk werk afgeleverd.
Harold & Patricia (Utrecht)

Geïnteresseerd in creatieve en unieke oplossingen voor jouw interieur?